Tietosuojakäytäntö

pattern

Tietosuojakäytäntö

Viimeisin päivitetty: 06/04/2022

tarjotaksemme sinulle palveluita, joita tarvitsemme (ja joskus lain mukaan velvoitetaan) keräämään henkilötietojasi. Tämä tietosuojakäytäntö ("käytäntö") ilmoittaa käyttäjille ("Käyttäjä", "Sinä") käytännöistämme, jotka koskevat BASIC:n käyttäjiltä saamiemme henkilötietojen käsittelyä ("Teknologia-alusta", "Me", "Me" " tai "Meidän"). Käytäntö koskee Teknologia-alustaa ja kaikkia BASIC XaaS Oü:n tarjoamia palveluita. Teknologia-alustalla olevia henkilötietoja keräävät, hallitsevat ja käsittelevät seuraavat tahot:


BASIC XaaS Oü, (Viron kaupparekisteritunnus: 16375104 ) Pääkonttori Rataskaevu 2-3, 10123 Tallinna, Viro on Virossa rekisteröity yritys. Kaikki BASIC XaaS Oü:lle ja sen luomille verkkosivuprojekteille siirretyt rahat ja omaisuus ovat peruuttamattomia tunnusostoja sitoumuksena verkkosivuston tarkoitukseen. Sijoittajien varat on vakuutettu vain ne omistavan yrityksen tai hankkeen toimesta • niille EI ole pankkitakuuta • Ne voivat menettää arvoaan. Keskustele aina riippumattoman asianajajan, veroneuvojan ja sijoituspäällikön kanssa saadaksesi suosituksia ennen kuin muutat tai otat käyttöön mitään rahoitus-, vero- tai kiinteistösuunnittelustrategiaa. Sähköposti: info@basic.place


1. Millaisia henkilötietoja keräämme

 1.1. Palvelujamme tarjoaessamme voimme kerätä "henkilökohtaisia tietoja", jotka määritellään mitä tahansa tietoja, jotka tunnistavat tai joita voidaan käyttää tunnistamaan, ottamaan yhteyttä tai paikantamaan henkilö, jota kyseiset tiedot koskevat. Voimme nimittäin kerätä:

1.1.1. Henkilötiedot: nimi, kasvokuva, sosiaaliturvatunnus, henkilöllisyystodistus, henkilöllisyytesi todistavat asiakirjat ja muut tiedot, joita ne voivat sisältää;

1.1.2. Asuintiedot: IP-osoite, asuinosoite, asuinpaikkasi todistavat asiakirjat ja muut tiedot, joita ne voivat sisältää;

1.1.3. Yhteystiedot: sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero;

1.1.4. Turvallisuustiedot: alias, salasanat;

1.1.5. Talous- ja laskutustiedot: pankkitilien lukumäärä ja pankkilaitosten nimet, maksujärjestelmien tai muiden maksuvälineiden tunnisteet, tiedot saldotileistäsi, kauppahistoriasi, saapuvien ja lähtevien lompakkoosoitteet;

 1.1.6. Teknologiaalustan kanssa käyttämäsi mobiililaitteet voivat tarjota tietoja, jotka voivat mahdollisesti tunnistaa sinut, kuten laitteen tyyppi (mukaan lukien tunnisteet), alustan tyyppi, matkapuhelinnumero, Internet-palvelusi, käyttöjärjestelmä, maantieteelliset tiedot, selaimesi käyttö, selaimen kieli tai vierailemasi sivut jne.;

1.1.7. Teknologia-alusta saattaa kerätä joitain tietojasi käyttäytymisestäsi, kuten käyntisi Teknologia-alustalla, mainosten napsauttaminen tai muita vastaavia tietoja. Tällaiset tiedot voidaan vastaanottaa lisätietojen (tai metatietojen), kuten kellonajan, päivämäärän ja sijainnin kanssa, jotka liittyvät näihin tietoihin;

1.1.8. Joskus päätät jakaa meille muita henkilökohtaisia tietoja, ja voimme myös kerätä niitä.

1.2. Emme kerää tietoja, jotka voisivat tunnistaa sinut ilman lupaasi. Käytämme kuitenkin Google Analyticsia teknologia-alustallamme. Jos haluat tietää lisää Google Analyticsista ja sen "Älä seuraa" -käytännöstä, käy osoitteessa https://www.google.com/analytics/terms/us.html




2. Kuinka käytämme henkilötietojasi

2.1. Me, valtuutetut kumppanimme ja edustajamme tallennamme ja käytämme henkilötietojasi vain teknologia-alustan tarjoamiseen ja parantamiseen. Käytämme Käyttäjien henkilötietoja erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

2.1.1. Palvelujen tarjoaminen sinulle: Voimme käyttää tietoja transaktiopyyntöjesi ja kauppamääräysten toteuttamiseen;

2.1.2. Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen: Monilla lainkäyttöalueilla meidän on kerättävä tiettyjä tietoja käyttäjistämme, jotta heillä olisi oikeus toimia (Know Your Client "KYC" ja rahanpesun torjuntasäännökset "AML" myös Tiedän, että Siirto "KyT" saattaa sovelletaan);

2.1.3. Omaisuutesi suojaaminen: Voimme käyttää tietoja tunnistaaksemme sinut ja sinulle kuuluvan omaisuuden varmistaaksemme pääsyn tileillesi ja estääksemme petoksia; 2.1.4. Asiakaspalvelun parantamiseksi: Käyttäjien antamat tiedot auttavat meitä vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihin ja tukitarpeisiin tehokkaammin;

2.1.5. Käyttäjäkokemuksen mukauttaminen: Saatamme käyttää tietoja yleisellä tavalla ymmärtääksemme, kuinka Käyttäjämme ryhmänä käyttävät Teknologia-alustallamme tarjottuja palveluita ja resursseja;

2.1.6. Teknologia-alustamme parantamiseksi: Saatamme käyttää Käyttäjien antamaa palautetta tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen;

2.1.7. Teknologia-alustamme ylläpitämiseksi: Voimme käyttää käyttäjien itsestään antamia tietoja vastaanottaessaan tapahtumapyyntöjä vain tarjotaksemme palvelua kyseiselle pyynnölle;

2.1.8. Säännöllisten sähköpostien lähettäminen: Saatamme käyttää sähköpostiosoitetta tietojen ja päivitysten lähettämiseen, jotka liittyvät tapahtumapyynnön käyttöön;

2.1.9. Riitojen ratkaisemiseksi ja sopimuksiemme toimeenpanemiseksi siinä määrin kuin se on tarpeen ja riittävä suojataksesi sinun tai muiden käyttäjien etuja.

2.2. Noudatamme tarkasti alan parhaita käytäntöjä ja noudatamme GDPR-, OPPA-, CAN-SPAM- ja COPPA-säännöksiä.


3. Kuinka voimme jakaa tietoja

3.1. Tietyissä tilanteissa saatamme joutua luovuttamaan henkilötietoja vastauksena toimivaltaisten viranomaisten laillisiin pyyntöihin, mukaan lukien kansallisen turvallisuuden, yleisten etujen tai lainvalvontavaatimusten täyttäminen. Tietojen vaihtoa toimivaltaisten viranomaisten kanssa koskevat toimintaperiaatteemme toimitetaan sitä pyytäville.

3.2. Voimme paljastaa henkilötietojasi, jos laki sitä vaatii (esim. haasteen, määräyksen, oikeuden määräyksen tai BASIC XaaS Oü:lle toimitetun oikeusprosessin noudattamiseksi ja kun uskomme, että tietojen paljastaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojelemiseksi, oikeudenkäyntien välttämiseksi tai sinun suojaamiseksi turvallisuutta tai muiden turvallisuutta, tutkia petoksia ja/tai vastata viranomaisten pyyntöön.

3.3. Jaamme henkilötietoja tiettyjen yritysten kanssa, jotka suorittavat palveluita puolestamme tietotarpeen perusteella. Vaadimme kaikkia yrityksiä, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietoja, suojaamaan kyseiset tiedot tämän käytännön mukaisesti ja rajoittamaan tällaisten henkilötietojen käytön BASIC XaaS Oü:n palvelujen suorittamiseen.

3.4. Hyväksyt, että voimme jakaa ja siirtää tietoja, jotka eivät enää tunnista sinua, kolmannelle osapuolelle (salanimi), joka on kanssamme sopimuspuoli, yleensä palveluntarjoajillemme tai mainoskumppaneillemme.





4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi 

4.1. Säilytämme tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen, tietojasi tarvitaan palvelujen tarjoamiseen tai laillisten velvoitteidemme täyttämiseen. 4.2. Ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa (kirjoita yhteyssähköposti) voit milloin tahansa saada vahvistuksen siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei.


5. Kuinka suojaamme tietojasi

5.1. Otamme käyttöön asianmukaisia tiedonkeruu-, tallennus- ja käsittelykäytäntöjä ja turvatoimenpiteitä suojataksemme henkilötietojesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, tapahtumatietosi ja teknologia-alustallemme tallennettujen tietojen luvatonta pääsyä, muuttamista, paljastamista tai tuhoamista vastaan.

5.2. Teknologiaalustan ja sen käyttäjien välinen arkaluonteinen ja yksityinen tiedonvaihto tapahtuu SSL-suojatun viestintäkanavan kautta ja se on salattu ja suojattu digitaalisilla allekirjoituksilla. Teknologia-alustamme toimii PCI-haavoittuvuusstandardien mukaisesti luodakseen käyttäjille mahdollisimman turvallisen ympäristön.

5.3. Valitettavasti täysin turvallista tiedonsiirtoa tai tallennusta ei ole olemassa, joten emme voi taata, että tietoturvaamme ei rikota (teknisillä toimenpiteillä tai käytäntöjemme ja menettelyjemme rikkomisella).

5.4. Rajoittamatta ponnistelujamme tietojesi suojaamiseksi mikään tässä ei takaa Teknologia-alustan turvallisuutta, ja suostut lähettämään tietoja omalla vastuullasi. Huomaa, että teknologia-alusta ei takaa, että tietoihisi ei voida päästä käsiksi, paljastaa, muuttaa tai tuhota fyysisiä, teknisiä tai hallinnollisia suojatoimiamme rikkomalla.


6. Mitkä ovat oikeutesi tietoihisi?

6.1. Kaikki keräämämme henkilötietosi kuuluvat aina sinulle. Olemme kuitenkin henkilötietojesi kerääjä ja käsittelijä. Tämä merkitsee velvollisuuttamme kunnioittaa oikeuksiasi henkilötietoihin ja helpottaa oikeuksiesi käyttöä. Jos haluat käyttää oikeuksiasi milloin tahansa, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua käyttämään oikeuksiasi maksutta. Ilmoitamme sinulle pyyntösi perusteella toteuttamistamme toimenpiteistä niin pian kuin käytännössä mahdollista, mutta joka tapauksessa viimeistään 30 (kolmenkymmenen) kalenteripäivän kuluessa.

6.2. Voimassa olevien säädösten mukaisesti sinulla on henkilötietoihisi liittyviä merkittäviä oikeuksia, kuten esim.

6.2.1. Pääsyoikeus. Voit saada meiltä vahvistuksen siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei, ja saada pääsy tällaisiin henkilötietoihin;

6.2.2. Oikeus oikaista virheelliset henkilötietosi ja saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyksi, mukaan lukien täydentävä lausunto; 6.2.3. Oikeus poistaa henkilötietosi. Huomaa, että henkilötietojesi poistamispyyntö sulkee myös tilisi Sivustolla. Poistamme henkilötietosi automaattisesti ja ilman aiheetonta viivytystä, kun niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai muuten käsiteltiin;

6.2.4. Oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä;

6.2.5. Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Voit saada meiltä itseäsi koskevat ja meille toimittamasi henkilötiedot ja välittää ne toiselle henkilötietojen rekisterinpitäjälle;

6.2.6. Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä;

6.2.7. Oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön milloin tahansa;

 

6.2.8. Oikeus tehdä valitus. Otamme tietosuojahuolet vakavasti. Jos uskot, että emme ole noudattaneet tätä tietosuojakäytäntöä henkilötietojesi suhteen, voit ottaa yhteyttä vastaavaan tietosuojatoimistoomme. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle 30 (kolmenkymmenen) kalenteripäivän kuluessa. Jos et saa ilmoitusta valituksestasi tai valitukseen ei ole käsitelty tyydyttävästi, sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT /?uri=uriserv:OJ.L_.2016.119.01.0001.01.FIN 


7. Lapset

7.1. Emme aio pyytää tai kerätä henkilötietoja keneltäkään alle 18-vuotiaalta tai maassasi lakisääteistä ikää nuoremmalta, jos se on korkeampi. Jos olet alle 18-vuotias tai et ole maassasi täysi-ikäinen, älä syötä henkilötietoja teknologia-alustaan.


8. Muutokset tietosuojakäytäntöön

8.1. Teknologia-alustalla on harkintavalta päivittää tämä käytäntö milloin tahansa. Käyttäjien tulee tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti. Palvelun käytön jatkaminen sen jälkeen, kun olemme lähettäneet tietosuojakäytäntöön tällä sivulla tehdyt muutokset, hyväksyt muutokset ja suostut noudattamaan muutettua tietosuojakäytäntöä ja sitoutumaan siihen.

8.2. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme sinulle joko antamaasi sähköpostiosoitteen kautta tai sijoittamalla näkyvän ilmoituksen Teknologia-alustalle. Ymmärrät ja hyväksyt, että on sinun vastuullasi tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti ja saada tieto muutoksista.


Ota meihin yhteyttä
If you have any questions about this Privacy Policy, wish to exercise any of your rights to your Personal Information or file a complaint,
please contact us at Homecare Deals™.:
Sähköpostiosoite: info@homecare.deals